MECA fortsätter lyckad insamling till förmån för Barncancerfonden

  • NBR
  • 13 maj 2024, 08:00 CEST

Under april 2024 har MECA Bilservice valt att skänka pengar till Barncancerfonden kopplat till alla digitala bokningar med däckfokus på meca.se.

MECA skänkte 50 kronor per digital däckrelaterad bokning som gjordes på meca.se under april 2024.  

– Vi är oerhört stolta över vårt samarbete och det livsviktiga arbete som Barncancerfonden gör. Att kunna gör skillnad är onekligen något som känns bra i magen och som något som stämmer väl överens med MECAs värderingar, säger Madeleine Edmark, Brand & Activation Manager på MECA. 

Summan som samlades in i april landade på 50 550 kronor. MECA har tidigare år också genomfört liknande aktiviteter och då samlat in betydande summor.   

– Vårens kampanj får absolut ses som lyckad. Och vi får inte glömma bort att varje krona som kan skänkas till Barncancerfonden gör skillnad. Jag är oerhört stolt över det arbete som MECA gör tillsammans med Barncancerfonden, säger Madeleine Edmark. 

MECA har samarbetat med Barncancerfonden över fem år och då bland annat genom olika insamlingsaktiviteter. Men också för att lyfta det viktiga arbetet som görs hos Barncancerfonden för att hjälpa de drabbade. Senast i raden av aktiviteter hittar vi april månads insamling där MECA valde att skänka 50 kronor per digital däckbokning oavkortat till Barncancerfonden.  

Tillsammans kan vi göra skillnad.