ProMeister

ProMeister Solutions är ett bolag som driver affärs- och kompetensutveckling för bilverkstäder och fordonstekniker. ProMeisters medarbetare är stationerade i Östersund, Stockholm, Malmö och Oslo.

Kunderna är några av Sveriges mest kända verkstadskedjor. Totalt arbetar ProMeister idag med över 700 anslutna verkstäder.

ProMeister startade 2017 en egen moderniserad gymnasieutbildning, ProMeister Fordon. Programmet drivs i samarbete med skolaktören Lärande i Sverige, med stort fokus på praktiskt lärande i moderna verkstäder. Programmet finns i Stockholm, Malmö/Lund, Örebro och Göteborg.

Vårt huvudsakliga fokus är att utveckla fordon- och mobilitetsbranschen. För att driva dem till nya höjder arbetar vi med utveckling inom följande områden: kompetens, kundservice, digitala tjänster och sortiment.

E+ garanterar att bilverkstaden har rätt kompetens och utrustning för el- och hybridfordon

ProMeister ligger i framkant gällande utbildning och certifiering för att möjliggöra hantering av el- och hybridfordon på de anslutna verkstäderna.

Är verkstaden märkt med godkänd elbilsverkstad kan du vara säker på att verkstaden har utbildade HVT-mekaniker (högvoltstekniker)  samt rätt utrustning för el- och hybridfordon.

700 +

utbildade verkstäder

600 +

Godkända HVT

Om ProMeister

Utbildningsturné 2021-2022

Hösten 2021 startade vi vår resa genom Sverige för att vidareutbilda befintliga fordonstekniker och säkerställa att det finns godkända elbilsverkstäder med rätt utrustning att ta hand om el- och hybridfordon. Vi reste från söder till norr och avslutade turnén vid midsommar 2022.

Kontakt

info@promeister.com
+46 (0)770 721 021

Besöksadress:
Mekonomen Company
Svetsarvägen 6, plan 5
171 41 Solna

Postadress:
ProMeister / Mekonomen Company
Box 1324
171 25 Solna