Din nästa arbetsgivare?

En vägkarta av möjligheter

Vår främsta tillgång är våra medarbetare och ledare samt våra starka varumärken och koncept.

Bolagen inom landsorganisationen Mekonomen Company är uppbyggda ur individuella kulturer och värdegrunder, vilket är en styrka som vi värnar om och ska behålla.

Gemensamt, oavsett vilken verksamhet du tillhör, är att du alltid agerar utifrån respekt, engagemang och med kunden i fokus.

Prenumerera på lediga tjänster

Utvecklingsmöjligheter – vi gör vägval tillsammans

Vår främsta tillgång är du. Vi uppmuntrar till idéer och nytänkande och arbetar ständigt för att tillvara talanger. Att ta ansvar och våga utmana är vår väg framåt där vi lär oss, utvecklas och växer kontinuerligt.

One Team – välkommen in i gemenskapen

Teamkänslan är stark i varje bolag, inom varje enhet och inom Mekonomen Company är vi alltid hjälpsamma och lyhörda mot varandra. Här arbetar vi tillsammans och använder oss av gemensamma arbetssätt, synergier som skapar utveckling och engagemang. Det är kul att gå till jobbet.

Mångfald och inkludering – olika bakgrund efterfrågas på våra arbetsplatser

Människors olikheter bidrar till en attraktiv och dynamisk arbetsplats. För oss handlar mångfald om värdet av olikheter hos våra medarbetare och ledare med olika erfarenheter och kompetenser har vi större möjligheter att tillgodose kundernas behov och nå våra mål.

Stolta – vi hänger med i utvecklingen

Fordonstekniken utvecklas snabbt med ökad digitalisering och alternativa drivmedel såsom eldrift och genom interna och externa utbildningar säkerställer vi att om du behöver har den senaste kunskapen i branschen.

Flera koncept- kraften i våra olikheter och One Team

Vi är en landsorganisation med olika koncept i samverkan. Genom att arbeta hos oss hittar du trygghet och fina utvecklingsmöjligheter. Här ges du möjlighet att utvecklas och hitta samarbeten i både ditt eget och med andra bolag inom koncernen. Vi är starkare tillsammans genom våra olika bakgrunder, kunskaper och erfarenheter – ett starkt One Team.

Talent program – Nästa generations traineeprogram

MEKO Traineeprogram är ett internationellt ledarskapsprogram i vilket vi kombinerar praktiskt arbete i kärnaffären med strategiskt arbete. Programmet gör det möjligt för deltagarna att bygga ett nätverk och utbyta erfarenheter med kollegor från norra Europa.

1700 +

Anställda

47 st

Varumärken