Mekster

Vi är din pålitliga partner när det gäller fordonsdelar och tillbehör online. Vi förstår vikten av att använda högkvalitativa reservdelar när det gäller reparation eller uppgradering av tillbehören till din bil. Därför erbjuder vi endast bildelar från välrenommerade varumärken. Vårt sortiment är omfattande med över 200 000 artiklar för att tillgodose behoven hos alla bilister, oavsett vilket bilmärke du kör.

Med vår snabba tillväxt och position som en av Sveriges mest framstående e-handlare inom segmentet reservdelar och biltillbehör kan vi erbjuda våra kunder trygga och generösa köpvillkor. Vi förstår att flexibilitet och förtroende är avgörande, och därför erbjuder vi generösa villkor och förmåner, såsom 60 dagars öppet köp och fria returer på våra produkter. Vi på Mekster.se strävar ständigt efter att ge våra kunder den bästa möjliga köpupplevelsen. Genom att kombinera vårt omfattande utbud av högkvalitativa fordonsdelar och tillbehör med snabb och pålitlig leverans, vill vi säkerställa att varje kund får en sömlös och tillfredsställande upplevelse. Vi är idag aktiva i både Sverige och Norge.

  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Fria returer
  • Kontroll att du har väljer rätt reservdel till just din bil

Vårt mål är att göra det enkelt, bekvämt, prisvärt och pålitligt att handla fordonsdelar och tillbehör online. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina bilbehov. Välkommen till Mekster.se / Mekster.no

200000 +

kvalitetsprodukter

60

dagars öppet köp

Om Mekster

Mekster.se – Bilreservdelar och biltillbehör