J&B Maskinteknik

J&B Maskinteknik har sitt huvudkontor i Mölndal och är ett grossistbolag som arbetar med tung utrustning till verkstad. Helhetslösningar för bl.a. fordonsverkstäder, däckverkstäder samt bilprovningar.

J&B Maskinteknik AB erbjuder unika helhetslösningar för hela fordonsindustrin med rätt produktportfölj, bred expertis och tillgänglig serviceorganisation i hela landet utförs installation, underhåll och kalibrering av verkstadsutrustning. Historian i bolaget sträcker sig ända sedan 1933 och huvudkontor, egen serviceverkstad, med stort tillhörande produkt- & reservdelslager finns idag i Mölndal, strax söder om Göteborg.

Med hela fordonsindustrin som kunder: bilprovningar, OE, övrig verkstad, stat, kommun, tunga fordonssidan & däckfackhandel så är vi en trygg ackrediterad och kvalitetssäkrad partner av helhetslösningar optimerade för den specifika verksamhetens behov.

Från projektering och utrustning till logistik, installation, underhåll & kalibrering – ett självklart val från start till mål. J&B Maskinteknik AB ingår sedan 2015 i MEKO AB.

90

år i branschen

144 milj

i omsättning (2022)

Om J&B

90-års film historia

Vi firar 90 år i branschen och det gör vi med en ny logotyp, grafisk identitet, varumärkesplattform och tydlig strategi så är bolaget redo för framtiden. Målet är att fortsätta lyfta fordonsindustrin och växa TILLSAMMANS med kunderna.