Zeekr väljer Mekonomen som mötesplats för kommande roadshow

  • Pressmeddelanden
  • 11 apr 2024, 08:00 CEST

Tillverkaren av premiumelbilar, Zeekr öppnade under 2023 sitt första europeiska Zeekr Center och elbilsverkstad i Stockholm. Nu planeras en roadshow runt om i Sverige, där man valt Mekonomens butiker som stopp för touren. Först ut är ett besök hos Mekonomen i Norrköping den 11–12 april.

Zeekr lanserar nu sitt varumärke i Sverige och har valt MEKO som servicepartner i Norden. I Sverige är det Mekonomen Company, genom varumärkena MECA och Mekonomen, som erbjuder servicetjänster till Zeekr-ägare. I och med samarbetet blir de utvalda verkstäderna runt om i landet auktoriserade att utföra service, reparation och underhåll åt Zeekr, men också att hantera garantiärenden.

För att nå ut till både bilägare och verkstäder runt om i landet planeras nu en roadshow med stopp hos Mekonomens butiker.

– Vi ser att Mekonomens kunder är en målgrupp som kommer intresseras av en bil från Zeekr. Dessutom kommer ju ägarna till en Zeekr-bil att kunna serva den hos utvalda Mekonomen-verkstäder. Så för oss var upplägget självklart, säger Patrik Nordström, Brand & Activation Manager på Mekonomen.

Först ut kommer Zeekr att besöka Mekonomen Norrköping, Smedbygatan 3, 603 61 Norrköping den 11–12 april där torsdagen avser företag och fredagen konsument, klockan 10:00–18:00. För provkörning på plats i Norrköping kan det bokas via: zeekr.se.

Samtliga datum kommer presenteras löpande i Zeekrs och Mekonomens sociala medier.
 

Mer om Zeekr:

Zeekr är Geely Holding Groups globala varumärke för elektrisk lyxmobilitet. Zeekr strävar efter att skapa ett helt integrerat ekosystem för användaren med innovation som standard. Zeekr levererar idag modellerna Zeekr 001 och Zeekr X, båda med lång räckvidd, snabbladdning och hög prestanda, till den svenska marknaden. Läs mer på zeekr.se.